• Luremasters app, volg de Luremasters live!

   

  Luremasters logo

  Over tien dagen is het zover, dan trapt de Luremasters af. Deze wedstrijd, die vorig jaar voor het eerst gevist werd, heeft dit jaar behoorlijk aan populariteit gewonnen; met op het moment van schrijven 57 inschrijvingen belooft dit een mooie editie te worden.

  Bij een wedstrijd zoals dit hoort natuurlijk ook een app voor de registratie van de vangsten en om het leaderboard in realtime te kunnen volgen. Hendrik Jan Verheij van BWSS heeft deze app gemaakt en ze zit bijzonder goed in elkaar, inclusief een tutorial over hoe je de app moet gebruiken wanneer je met vragen zit.

  Daarnaast is de app, buiten dat hij gebruikt wordt door de deelnemers om hun vangsten te uploaden, ook te gebruiken voor geïnteresseerden die de wedstrijd willen volgen en realtime willen zien hoe het leaderboard eruit ziet.

   

  image1

  Het startscherm van de Luremasters app.

   

  Het Leaderboard overzicht, in deze screendump staan de test gegevens nog vermeld

  Het Leaderboard overzicht, in deze screendump staan de testgegevens nog vermeld.

   

  image4

  Het vangstoverzicht per team, per vis moet een vangstfoto met meetlint en een funfoto gemaakt worden.

   

  image2

  Duidelijke menustructuur zonder poespas.

   

  En mocht je er niet uitkomen dan kun je aan de hand van de tutorial zien welke stappen je moet nemen om een vangst te melden.

  En mocht je er niet uitkomen dan kun je aan de hand van de tutorial zien welke stappen je moet nemen om een vangst te melden.

   

  image6

   

  De app is vanaf dit moment gratis te downloaden in de Google app store en Itunes. Wil je meer informatie hebben over de Luremasters roofviswedstrijd, ga dan naar www.luremasters.nl voor de allerlaatste informatie; wil je de wedstrijd volgen dan kun je uiteraard hier op roofvisnet terecht! Tijdens de wedstrijd zal het Roofvisnet-team een Live blog vullen zodat je alle ins en outs tijdens de wedstrijd kunt volgen.

  Founder

  Main Event Sponsors

  Sponsors

  http://www.mastervolt.nl/images/logo.png
  http://roofvissen.eu/wp-content/uploads/2015/01/pikexl1-300x207.png

  Powered by

  Media partner

   Rovers logokopie