• Uitgelicht: nieuwe producten voor de varende sportvisser

  Kortstaart

  Suzuki brengt voor de varende sportvisser de DF15 buitenboordmotor dit jaar ook in een kortstaartuitvoering op de markt met ‘remote control’(afstandsbediening).

  De DF9.9, DF15 en DF20 zijn de lichtste en kleinste buitenboordmotoren in hun klasse, de motoren beschikken vanaf 9,9 Pk over elektronische brandstofinjectie, wat uniek te noemen is. Bij de handbediende DF15A en DF20A heb je hierdoor zelfs geen accu meer nodig. Suzuki past in deze motoren ook het bekroonde Lean Burn Control toe.

  Compacte en lichtgewicht viertaktmotor.

  Compacte en lichtgewicht viertaktmotor.

  Adviesprijs € 3899.
  Website: www.nimag.nl.

   

  Scherper zien

  De hoogwaardige Magnum open array-radars maken lange-afstandsprestaties en klein-doelradarbeelden mogelijk voor multifunctionele navigatiedisplays van Raymarine.

  Door gebruik te maken van dezelfde technologieën als die waarop de Amerikaanse kustwacht vertrouwt, biedt Magnum betere object-tracking en betrouwbare prestaties, verpakt in een gestroomlijnde open-arrayzuil die is opgewassen tegen de elementen. Magnum is beschikbaar met 4 kW of 12 kW uitgangsvermogen en met de keuze uit een antenne-array van 1,2 of 1,8 meter. Magnum is de perfecte partner voor de prijswinnende Axiom® en Axiom Pro multifunctionele navigatiedisplays (MFD) LightHouse 3 en is compatibel met diverse oudere modellen. Niet alle Magnum-functies zijn beschikbaar op alle bestaande MFD’s.

  De Magnum is voorzien van de straalverscherpingstechnologie, voor meer gedetailleerde objectonderscheiding.

  De Magnum is voorzien van de straalverscherpingstechnologie, voor meer gedetailleerde objectonderscheiding.

  Website: www.raymarine.nl.

   

  Sneller denken als varende sportvisser

  De nieuwe Mercury Marine 115 Pro XS is lichter dan de vergelijkbare tweetakt buitenboordmotor die hij vervangt en ook lichter dan vergelijkbare modellen van de andere merken.

  Het toerental van deze motor is verhoogd van 6000 naar 6300 omwentelingen per minuut, waardoor de toch al hoge prestaties van haar voorganger, de Mercury 115 FourStroke, nog verder verbeterd werden. Door de Command Thrust aandrijving kunnen er verder op deze buitenboordmotor Mercury propellers gebruikt worden met een grotere diameter.

  Lichter en met unieke prestaties.

  Lichter en met unieke prestaties.

  Website: www.mercurymarine.com.

   

  Duidelijker display

  De Echomap Plus Serie van Garmin is een nieuwe generatie kaartplotter/sonar combinaties met toonaangevende functionaliteiten voor zowel zoutwater als zoetwatervissers en booteigenaren.

  Met deze serie wordt door Gamin voortgeborduurd op de populaire voorganger, de Echomap CHIRP serie. De nieuwe Echomap Plus is uitgerust met krachtige sonarfunctionaliteiten, premium kaartmogelijkheden en ingebouwde WiFi voor toegang tot de nieuwe Garmin ActiveCaptain maritieme app voor de ultieme connected bootervaring. De Plus serie is uitgerust met een helder, in zonlicht afleesbaar display in 4, 6, 7 of 9 inch.

  Updates en meer mogelijkheden met de populaire kaartplotter/sonar combo units.

  Updates en meer mogelijkheden met de populaire kaartplotter/sonar combo units.

  Adviesprijzen € 349 tot € 1.399.
  Website: www.garmin.com/nl-NL.

  Kijk voor meer nieuws voor de varende sportvisser ook op:
  www.roofvisnet.nl/nieuwe-producten-roofvisser/
  www.roofvisnet.nl/nieuwe-roofvisproducten/
  www.roofvisnet.nl/nieuwe-roofvis-producten-februari-2019/