Product Informatie

Nieuwe roofvisproducten

Lichte reeks


De tweedelige Spinning Course ST spinhengels van Arca zijn gebouwd voor het lichte vissen met kunstaas. Bij een lengte van 1,80 tot 2,25 meter hebben deze hengels een werpvermogen dat loopt tot 9, 12, 14, 15 of 18 gram.De carbonhengels hebben een matte, discrete finish, eenpoots geleideogen en een versterkte spigot-sluiting.
Adviesprijzen € 60 tot € 65.

Website: www.arca-bifa.com


Ultralicht kunstaas


De Salmo Tiny is slechts drie centimeter lang en beschikbaar in een drijvende en zinkende uitvoering die 2 tot 2,5 gram zwaar zijn.Een ideaal plugje, in vijf kleurencombinaties, voor het vissen op stilstaand water of kleine beken, met name wanneer vissen in de buurt van het wateroppervlak aan het azen zijn.Website: www.salmo.com.pl


Compact molenhuis


Mede door de uitgebalanceerde rotor heeft de nieuwe Quantum Centex werpmolen een zeer soepele loop. Door de S-bocht lijnopspoeling komt de lijn netjes op de aluminium long stroke spoel te liggen.

De afstelling voor de fijn instelbare slip is voor op de spoel te vinden, de nieuw ontworpen slinger zorgt voor een maximaal comfort.
Adviesprijs € 56 tot € 65 inclusief reservespoel.Website: www.zebco-europe.com


Minder stijf


De nieuwe Gunki Hard Mono is een zeer slijtvaste, onopvallende lijn voor het maken van roofvisonderlijnen.

De lijn is leverbaar in diameters vanaf 40/00 tot 120/00, met een trekkracht die oploopt van 8,4 tot 51 kg. De lijn wordt geleverd op spoelen van 50 meter.Website: www.pezonetmichel.com/nl

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22084

Foto's

91912

likes

295