Uitgelicht: nieuwe roofvisproducten

Thermisch geïsoleerd


De Winter Suit van Fox Rage bestaat uit een jacket en salopettes met een buitenkant van 100% nylon, de thermische isolatie en voering bestaan uit 100% polyester. De PU-coating maakt dat het pak waterdicht en ademend is.De openingen van de mouwen en pijpen kunnen dichtgesnoerd worden met van een logo voorziene strips.

Adviesprijs € 179,99.
Website: www.foxrage.com.

 

Met zwarte finish


Arca introduceerde afgelopen jaar de Sensy Touch Trout hengels, dit zijn tweedelige carbon spinhengels met een ultragevoelige actie.

De hengels zijn uitgevoerd in vier verschillende lengtes vanaf 1,80 tot 2,70 meter en ze hebben een werpvermogen tot 10 gram.Adviesprijzen € 40 tot € 55.
Website: www.arca-bifa.com.

 

Draadloos


De Ray90 en Ray91 Marifoons van Raymarine zijn als extra nu ook verkrijgbaar met een optionele, draadloze handset zodat je overal op je boot van de marifoon gebruik kunt maken.

De Ray90 en Ray91 hebben een ontwerp met een zendontvanger die zich uit het zicht bevindt, terwijl de ergonomische RayMic-handset en de externe luidspreker voor volledige controle van de radio zorgen, dat een kristalhelder geluid biedt. De Ray91 is ook uitgerust met een geïntegreerd Automatic Identification System (AIS) ontvanger.Website: www.raymarine.nl.

 

Ver te werpen


De nieuwe Salmo Rattlin’ Hornet 3.5 is de kleinste crankbait op de markt met een intern gewicht-transfersysteem waardoor je deze kleine plug over grote afstanden kunt werpen.De plug beschikt over dezelfde aanlokkelijke actie als de gewone Hornet, waarbij de ratels als extra de aandacht trekken. De 3.5 is beschikbaar in circa veertien kleurencombinaties.Website: www.salmo.com.pl.

 

Licht en strak


De Titanium Leaders van Rozemeijer zijn beschikbaar in lengtes van 20 en 30 cm, dit met een trekkracht van 20, 30, 40 of 76 Engelse ponden.

De lichte, strakke onderlijnen vallen nauwelijks op in het water en zijn verpakt per drie stuks in een kokertje.Adviesprijzen vanaf € 10,99.
Website: www.rozemeijer.com.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21941

Foto's

92111

likes

291