Forumregels 2019

Beste Roofvisforumgangers,

Hieronder de huisregels, waarmee we het forum gezellig en informatief willen houden.

 

Huisregels

* Roofvisnet en Roofvisforum staan voor 100% Catch & Release. Foto's, verslagen, discussies, enz. die betrekking hebben op het doden van vis om welke reden dan ook zullen direct worden verwijderd. Leden die zich hieraan schuldig maken kunnen eveneens worden verwijderd.

* Er zijn speciaal een aantal verschillende fora gemaakt, zodat de berichten over verschillende onderwerpen niet door elkaar komen te staan. Het is dus NIET de bedoeling om dezelfde forumberichten in meerdere fora te plaatsen.

* Wil je een vraag stellen over een bepaald onderwerp, zoek dan eerst met de zoek funtie van de site of deze vraag niet eerder is gesteld

* Een bericht waarin je een eigen website een beetje promoot mag best, maar alléén in het 'junk'-forum. 'Reclame'-berichten ergens anders worden verwijderd.

* Laat nutteloze berichten achterwege, voorbeelden hiervan zijn uitspraken zoals: "goed zo", "helemaal mee eens", "ik vind van niet", "Smile", enzovoort. Deze berichten voegen namelijk totaal geen waarde toe aan het topic.

* Let a.u.b. op je taalgebruik, houd het netjes, je voelt zelf wel aan wat wel en wat niet kan.

* Bij het plaatsen van reacties ga je ermee akkoord dat deze permanent op het forum worden geplaatst, er zijn geen plichten aan Vipmedia of de beheerders om deze berichten op verzoek te verwijderen, dit kan je uiteraard wel zelf via de ''verwijderen'' button.

* Luister naar moderators wanneer zij aanwijzingen geven. De moderators voelen wel aan wanneer iets niet op het forum thuishoort óf wanneer iets niet juist is, ook al staat het niet direct in deze regels.

* Specifieke stekinformatie op het forum plaatsen is niet toegestaan, dit omdat er in het verleden nogal wat problemen zijn geweest met stekken die overbevist of zelfs 'verknald' werden nadat deze op het forum hebben gestaan. Wil je alsnog stekinformatie uitwisselen doe dat dan via PM of email met andere leden...

* Roofvisnet is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade, geleden via het forum, op welke wijze dan ook veroorzaakt.

* Door het bezoeken van http://www.roofvisforum.nl en het deelnemen in het forum geeft u aan op de hoogte te zijn van de geldende huisregels. 

Beheerders en moderators

 

Beheerders en moderators zijn aangewezen om ervoor te zorgen dat de regels nageleefd worden, zodat het forum netjes blijft.

Tot de beheerders behoren de volgende leden:

* Gert-jan Brinkman.

* Chillehunt (Ate)

 

Als je denkt dat er ergens ingegrepen moet worden kun je één van de beheerders een persoonlijk bericht sturen. Een andere optie is door op de rapporteer bericht link te klikken in het betreffende bericht.

 

Verwijderen en aanpassen van berichten

Berichten kunnen zonder opgave van redenen aangepast of verwijderd worden als de beheerders vinden dat ze niet binnen de huisregels passen.

 

Verwijderen en blokkeren van leden

Ook leden van het forum kunnen verwijderd worden wanneer zij zich niet aan de regels houden. Een beheerder zal over het algemeen eerst een waarschuwing geven via PM. Alle beheerders hebben het recht leden te blokkeren op ip-adres. Ook is het mogelijk dat zonder PM of mail een account tijdelijk geblokkeerd wordt. Dit noemen wij een afkoelperiode en is om de opgelopen spanning tussen leden te sussen, meestal van korte duur.

Leden kunnen ook verwijderd worden als hier het vermoedde is dat dit lid zich voordoet als een ander persoon, of door dat hun posts alleen negatieve sfeer veroorzaken zonder bij te dragen aan het forum zelf. Dit kan zonder opgaaf van rede worden gedaan .

 

Veel plezier toegewenst op het Roofvisforum.

Leden

21941

Foto's

92111

likes

291