Evenementen

Prachtige werpmolen wordt verloot onder nieuwe leden SnoekstudiegroepWord lid van de SNB voor slechts € 30,-- en maak kans op een Shimano Stella molen t.w.v. € 750,--!

Het is al het hele jaar breed aangekondigd, maar tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht komt de ontknoping van een fabelachtig mooie actie van de Snoekstudiegroep. Op zondag gaan ze de Shimano Stella werpmolen verloten onder al diegenen die dit jaar lid werden van de Snoekstudiegroep.

Doe mee
Ook als je tijdens de komende beurs in Utrecht lid wordt van de SNB ding je mee naar deze schitterende werpmolen. Het betreft de Stella 2500 werpmolen van Shimano. Dit juweeltje kost maar liefst € 750,-- in de winkel en de SNB heeft er eentje beschikbaar.Lidmaatschap
Natuurlijk is het mooi wanneer je die Stella werpmolen wint, maar het lidmaatschap van de SNB is sowieso de moeite meer dan waard. De SNB is de enige belangenbehartiger voor roofvissend Nederland. Ze geven een prachtig roofvis magazine uit, ze organiseren jaarlijks een schitterend dynamisch praktijk event op en aan het water en regelmatig kun je mee met visdagen onder begeleiding van ervaren roofvissers die jou de fijne kneepjes van het vak bij brengen. Of wat te denken van de SNB-Ledenpas waarmee je op tal van plekken bij winkeliers, accommodaties, visgidsen etc. korting krijgt op vertoon van je pas?! Minder zichtbaar, maar ook voor jou wel degelijk belangrijk is dat zij de belangen voor de roofvisserij behartigen bij Sportvisserij Nederland en via hen weer in politiek Den Haag. Zaken als minimum/maximum maten voor roofvis, de huidige situatie rondom de gesloten tijd en het gebruik van lood in de roofvisserij zijn voorbeelden van waarmee de SNB zich bezighoudt en die jou en jouw visserij direct kunnen raken.Verloting Stella
Op zondagmiddag rond vier uur gaan ze de Stella molen verloten. Iedereen die in de loop van dit jaar lid is geworden doet mee. Ook iedereen die tijdens de beurs in Utrecht op één van de drie dagen is aangemeld doet dus mee. Ze gaan de werpmolen rond vier uur verloten en dit zal live via Facebook te volgen zijn. Mis het niet, schrijf je in als lid en ga bij de club. Als je dan ook nog die werpmolen mocht winnen, is dat een vette bonus, toch?!Website: www.snoekstudiegroep.nl.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22054

Foto's

91912

likes

295