• Raymarine Element, een nieuwe standaard voor de industrie

  Fishfinders waren vroeger een relatief kostbaar gereedschap en in het begin ging je met een zogenaamde ‘FLASHER’ aan de gang. Later werden dit dieptemeters met een papierrol en printer. Gelukkig liggen die tijden inmiddels ver achter ons. Units worden steeds moderner en de techniek wordt steeds compacter en veelzijdiger.

  Nieuwe standaard Raymarine zet de nieuwe standaard neer met de Raymarine Element. De Element is een evolutie van de Dragonfly serie die een aantal jaren geleden is geïntroduceerd. Samen met het succes wat Raymarine nu met de Axiom heeft is dit gecombineerd tot deze unit. Er is goed geluisterd naar wat de sportvissers willen en de feedback daarvan. Een overtreffende trap van gebruikersgemak en techniek, maar voor een super interessante prijs. Bedenk daarbij dat de Element is uitgerust met een quad-core processor zodat hij voor nu en in de toekomst verzekerd is van een snelle signaal en beeldverwerking.

  Zeer compleet Om een aantal voorbeelden te noemen, de Element maakt gebruik van een Hypervision 1,2 mhz sonar module. Deze Hypervison module zorgt ervoor dat de helderheid en kwaliteit van de sonar en downvision op een ongekende manier verbeterd wordt.

  Super scherpe weergave van de bodem, geen detail blijft onopgemerkt!

  Daarnaast is de Element uitgerust met RealVision 3D, Downvison, Sidevision en door de Hypervision 1,2 megahertz wordt het beeld ongekend scherp.

  De Raymarine Element maakt gebruik van een ‘all in one transducer’.

  Een ander voordeel van de Raymarine Element is de nieuwe Raymarine RealBathy™ kaarten, hiermee maak je zelf je eigen waterkaarten zodat je jouw eigen viswater of stek volledig in kaart kunt brengen.

  Met Raymarine RealBathy™ maak je je eigen dieptekaarten.

  Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Light House III, het besturingssysteem van Raymarine waarbij gebruikersgemak voorop staat en dat minder belastend is voor de processors, waardoor data vlot verwerkt worden.

  De Raymarine Element is vanaf februari 2019 verkrijgbaar, met schermgrootte 7, 9 en 12 inch. Wil je meer weten over de Element ga dan naar je dichtstbijzijnde Raymarine dealer of ga naar www.raymarine.nl voor meer informatie.