• Roofvisnet Cup 2018 Prijs onthuld

  Eerste prijs roofvisnet cup

  De Roofvisnetcup draait inmiddels op volle toeren! Onze mailservers beginnen haast te roken van de hoeveelheid inzendingen die er nu al binnenkomen en dat is natuurlijk alleen maar mooi. We kunnen alvast verklappen dat er tussen alle inzendingen een aantal wel heel erg fraaie plaatjes zitten! Maar die zul je hier binnenkort wel zien tijdens de eerste stemronde. Nu is het tijd om te onthullen wát je tijdens deze eerste ronde kunt winnen.

  Een tipje van de sluier; de prijs voor de eerste ronde zit in deze video!

  DAIWA LT

  Voor wie niet bekend is met het LT-concept van Daiwa, in een notendop. LT staat voor Light & Tough, licht en sterk dus! Bij welke visserij komen deze twee eigenschappen nu beter van pas dan bij het roofvissen?! Door slimme aanpassingen zijn de nieuwe molens uit de LT-serie van Daiwa lichter en sterker dan ooit. Bekijk snel de bovenstaande video waarin deze verfijnde stukjes techniek feilloos worden uitgelegd door André Piters.

  daiwa

  Moet je zien wat een prachtige molen dit is. Het design, de robuustheid en het gewicht, alles klopt aan deze molen!

  Daiwa Ballistic

  Met trots mogen we bekendmaken dat de prijs voor ronde één een Daiwa Ballistic LT 2500D-XH is! Met zijn gewicht van slechts 180 gram is deze molen een genot onder iedere hengel. De winkelwaarde van deze molen bedraagt ongeveer €235,- en iedereen die geheel gratis meedoet aan de Roofvisnetcup maakt dus kans!
  Wil je meer informatie over het Daiwa LT-concept of over specifieke modellen?  Bezoek dan vooral de website van Daiwa eens.

  Een meer dan prachtige prijs!

  Zelf meedoen?

  We snappen uiteraard dat je na het zien van deze prijs voor ronde één enthousiast bent geworden en zelf ook mee wilt doen en dat kan! Wil je nog een keertje nalezen wat de regels precies zijn, of hoe het allemaal werkt? Lees dan deze aankondiging van de Roofvisnetcup nog eens goed door. We zien jouw inzending graag verschijnen! Verder willen we graag nog benadrukken dat dit slechts de prijs van ronde één is… We hebben nog véél meer moois in het verschiet!