Visvakanties

Roofvissen op de rivier de Po met De Vissende HollanderJe kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk bij de Po. De Po is een immense rivier van maar liefst 652 kilometer lang in Noord-Italië! Aan De Po is een mooi vakantiepark gesitueerd met twee zwembaden, grillroom, bar etc. welke alles biedt voor de visser maar ook voor je hele familie.

Zie je jezelf op deze immense rivier al vissen op gigantische meervallen, karpers en snoekbaarzen? Je kunt ook romantisch met de vrouw in een gondola de lokale kanalen bevaren. Bij deze combinatie kun je het beide beleven!

BootvissenHierdoor kun je actief vissen gedurende de dag. Op meerval, karper, snoekbaars of wat je maar zou willen. Voor deze mooie boten dient er een contante borg van € 150,- betaald te worden op locatie. De ponton/de omega of de laguna-boten zijn vanaf € 70,- per dag per persoon te huur (minimaal twee personen).Neem contact op voor een gepaste prijsopgave.

Omgeving
Hier zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten in een hotel of Bed en Breakfast. Wij kunnen je hierbij helpen, alleen zul je zelf de uiteindelijke reservering moeten doen bij de overnachting die jouw voorkeur heeft. In de omgeving kun je naar verschillende schitterende locaties om de Italiaanse cultuur te bezichtigen. Uiteraard kun je ook naar het strand gaan zoals naar Rosolina Mare, Chioggia, Sottomarina, Lido di Spina (Lido di Comacchio) ect.Extra opties:
Visgids vanaf twee personen (zes uur) € 80,- per persoon excl. benzineverbruik.
Visvergunningen kosten € 30,- per visser per week.
Complete vismontage per hengel € 5,- per dag, € 30,- per week.
Hengeluitrusting € 5,- per hengel per dag.
Vis aas: aal, kroeskarper, brasem ect. prijs op aanvraag locatie.
Hengelsportzaak: gericht op meerval, snoekbaars en karpervissen.
Gasfles voor de woonboot € 30,-.

De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH Sint Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Email: info@devissendehollander.nl
Website: www.devissendehollander.nl

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22084

Foto's

91912

likes

295