• Roofviswedstrijd ‘DeNieuweVisPas’

  Voor de deelnemers aan de achtste editie van roofviswedstrijd ‘deNieuweVispas’, de wedstrijd voor ‘Mannen van Eer’, heeft de organisatie goed nieuws.

  Voor de deelnemers aan de achtste editie van roofviswedstrijd ‘deNieuweVispas’, de wedstrijd voor ‘Mannen van Eer’, heeft de organisatie goed nieuws. Dit jaar hebben we de samenwerking met Fox Rage weten uit te bouwen. Naast Raymarine, die al sponsor was, zal Fox Rage exclusief alle hengelsportartikelen sponsoren.

  De eerste prijs is een combiprijs van Fox Rage en Raymarine, alle andere prijzen bestaan uit topklasse hengelsportartikelen van Fox Rage.

  De eerste prijs is een combiprijs van Fox Rage en Raymarine, alle andere prijzen bestaan uit topklasse hengelsportartikelen van Fox Rage.

  Kagerplassen en Braassemermeer

  De achtste editie van deze wedstrijd zal 16 februari 2019 wederom plaats vinden op en rondom de Kagerplassen en het Braassemermeer.

  Catch & release staat natuurlijk voorop!

  De achtste editie van deze wedstrijd zal 16 februari 2019 wederom plaats vinden op en rondom de Kagerplassen en het Braassemermeer. De inschrijving is nog steeds geopend en er is nog plaats voor meerdere teams. De wedstrijd promoot de aanschaf van de nieuwe Landelijke Vispas en ook het catch & release principe. Het is een wedstrijd waar sportiviteit en passie voor het roofvissen centraal staan.

  Het water is zo groot en divers dat er ieder jaar veel roofvis wordt gevangen, met alle door Sportvisserij Nederland toegestane vismethoden.

  Het water is zo groot en divers dat er ieder jaar veel roofvis wordt gevangen met alle door Sportvisserij Nederland toegestane vismethoden.

  Inschrijven?

  Willen jullie je nog inschrijven? Surf dan naar http://vinnig.nl/inschrijven-roofviswedstijd-2019/. De inschrijfkosten bedragen € 60,- per boot met 2 personen = 4 hengels. Dit is inclusief wedstrijdmaterialen, koffie en koek in de ochtend, het ‘Captains Diner’ verzorgd door Petit Restaurant de Valk en kans op één van de mooie prijzen. De prijsuitreiking is ook dit jaar weer in het clubgebouw van de Leidse Hengelaarsbond. Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte voor auto en trailer.

  ‘Mannen van Eer’, wij zien jullie 16 februari aan de Zijldijk!

  Danny Sin & Klaas Hoogduin

  De mooiste foto van de wedstrijd in 2018.

  De mooiste foto van de wedstrijd in 2018.