• Roversmagazine samen met Beet

  Op deze pagina geven we je graag nog wat extra uitleg over het samenvoegen van Rovers met Beet. Zoals je in de brief hebt kunnen lezen zal je het laatste nummer van Rovers op 19 december ontvangen en het eerste combi nummer op 23 januari 2014. Met de samenvoeging gaan er een aantal dingen veranderen, zo zal het nieuwe combi nummers meer pagina’s krijgen en maandelijks verschijnen i.p.v. om de maand. Toch kunnen we ons voorstellen dat er nog wel wat vragen zijn.

  Voor vragen over de nieuwe situatie
  Lees eerst de onderstaande “Veel gestelde vragen” eens goed door. Indien je dan nog vragen hebt over je huidige abonnement of een andere situatie neem dan direct contact op met uitgeverij Vipmedia. Voor Nederland bel je met: 076 – 5722532 of voor België met: 03 – 64 55 661, een email sturen mag ook, het adres hiervoor is: abo.rovers@vipmedia.nl.

  Veel gestelde Vragen

  1. Je hebt net betaald voor verlenging op Rovers of je abonnement loopt nog enkele nummers?
  In beide gevallen nemen we de leveringsverplichtingen over. Voorbeeld: Je hebt nog twee nummers Roversmagazine en 2 uitgaven DigiRovers tegoed, je ontvangt dan 4 combi nummers Beet-Rovers. Het eerste op 23 januari 2014.

  2. Wat als je een lopend abonnement op Rovers en Beet hebt?
  Je hoeft het abonnement op Roversmagazine niet op te zeggen. Rovers zal het aantal nummers dat je nog tegoed hebt aan je huidige abonnement van Beet plakken. Voorbeeld: Je hebt nog 3 uitgaven Rovers tegoed en je abonnement op Beet loopt nog tot en met juni. Je ontvangt dan eerst het juli, augustus en september nummer van de nieuwe combi, voordat wij u vragen om het abonnement te verlengen.

  3.Wanneer ontvang ik mijn eerste Beet-Rovers combi nummer?
  Je ontvangt dit nummer 23 januari 2014

  4.Hoeveel nummers Rovers had ik nog tegoed? Dus hoeveel combi nummers krijg ik nu?
  Als je wilt weten hoeveel nummers je nog tegoed hebt, kun je het beste een mail sturen met je abonneenummer naar abo.rovers@vipmedia.nl of indien je het abonneenummer niet weet, met je postcode en huisnummer.

  5. Wat gebeurd er met Rovers?
  In de nieuwe combinatie heeft Rovers nog steeds zijn eigen cover en 32 pagina’s in de zo herkenbare stijl. Oude Rovers nummers zijn nog altijd in de shop te bestellen. DigiRovers blijft nog tot 21 januari bereikbaar via www.digirovers.nl en na deze datum op het nieuwe abonnee gedeelte op roofvisnet.

  6.Overige vragen?
  Staat jouw specifieke vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via bovenstaande reactie mogelijkheden. Tevens zullen we proberen deze pagina regelmatig te updaten met nieuwe vragen en antwoorden.

  We wensen je alvast een visrijk 2014 toe en veel leesplezier met het nieuwe magazine.