• Rozemeijer Are you pro enough, de uitslag

  Vorig jaar heeft Rozemeijer in samenwerking met Roofvisnet de actie ‘Are you pro enough’ opgezet om voor het Rozemeijer team jeugdleden te vinden. Dat hebben we geweten! Vele tientallen inzendingen kregen we op deze actie.

  Er werd gevraagd naar een korte introductie van de mensen die hieraan mee wilden doen. Werd je in de eerste selectie uitgekozen dan konden deze deelnemers uit het assortiment van Rozemeijer een product uitkiezen waarvan zij een review wilden maken. Deze producten heeft Rozemeijer toen naar de deelnemers gestuurd en aan de hand van deze reviews heeft Rozemeijer samen met team Roofvisnet een keuze gemaakt uit de inzendingen.

  De uiteindelijke winnaars van de actie kregen hun prijs/toelating voor een jaar tot het Rozemeijer team de afgelopen Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht uitgereikt door Marcel Uljé van DTC.

  Zij zullen een jaar lang producten testen en hierop hun inspraak kunnen geven als Rozemeijer prostaffer!

  Jelle van der Wiel is super blij met de prijs!

  Wil je de review van Jelle lezen dan kan dat hier!

   

  Sven de Bonouvrie Rozemeijer

  Sven de Bonouvrie is de tweede die de prijs in ontvangst mag nemen.

  Wil je de review van Sven lezen dan kan dat hier!

   

  Jens Lembrechts rozemeijer

  Jens Lembrechts ontvangt zijn prijs uit handen van Marcel.

  Wil je de review van Jens lezen dan kan dat hier!

  Sven de Bonouvrie, Jordy van Loo rozemeijer

  Jordy van Loo laat de nieuwste telg in de kunstaasfamilie van Rozemeijer, ‘de Maori’, zien aan Sven.

  De nieuwe Maori, is een 12 cm lange, 64 gram wegende gliding jerkbait die zeer gemakkelijk te vissen is en ideaal voor de Nederlandse wateren.

  Houd de website en de social media goed in de gaten, want van deze drie toppers gaan we zeker meer horen! Wil je meer weten over Rozemeijer en hun producten ga dan naar www.rozemeijer.com.