Shimano introduceert Carp en Perch League via nieuwe Tribal en Predator APPs!

Met het alsmaar veranderende medialandschap wil Shimano de komende jaren meer spannende en avontuurlijke viservaringen bieden voor alle gepassioneerde sportvissers in Europa.

Marketing Team Leader Sammie Perkins slaat de spijker op zijn kop: “De outdoor viservaring is wat ons allemaal verbindt. De spanning en passie die we allemaal voelen bij het drillen van deze prachtige dieren is wat deze sport zo uniek maakt. Met Shimano willen we simpelweg nóg meer aan deze beleving toevoegen.” Twee elementen die hieraan zullen bijdragen zijn de releases van de splinternieuwe Shimano Tribal en Shimano Predator Apps, welke eind maart in de appstores te downloaden zijn.

Interessante hoofdprijzen in Perch League en Carp League


Met de lancering van deze apps komt ook de langverwachte introductie van twee nieuwe competities: de Carp League en Perch League. Deze competities vormen in eerste instantie de belangrijkste functionaliteit van de apps en bieden karper- en baarsvissers vanaf zestien jaar de mogelijkheid om deel te nemen in de ‘national leagues’ en de hoofdprijs te winnen van maar liefst € 2.000! Sportvissers vanuit heel de UK, Benelux en Italië strijden samen om de titel van ‘Carp League Champion’ of ‘Perch League Champion’ in hun land.

Om deel te nemen aan de Carp League (voor het Verenigd Koninkrijk en de Benelux) is het enige wat je hoeft te doen je vangstfoto te uploaden in de Shimano Tribal App. Nadat je vangst is goedgekeurd wordt deze zichtbaar in de ‘Top Vangsten’-sectie van de app. Aan het eind van iedere maand selecteren we de meest indrukwekkende, mooie of gewoonweg vette foto’s per regio en delen we deze op onze Tribal Facebook-pagina. Dan is het aan het publiek om te bepalen wie de maand- en jaarwinnaars worden!Voor de Perch League (voor Italië, het Verenigd Koninkrijk en de Benelux) werkt de scorekaart net iets anders. Voor iedere baars vanaf vijftien centimeter (met een maximum van vijf per maand) kunnen punten worden verzameld. Na goedkeuring van je vangst worden deze opgeteld binnen de regionale stand om te bepalen wie de maand- en jaarwinnaars worden in de Perch League.

Registreer direct


Meer informatie over de regels en prijzen van de competities zijn te vinden op onderstaande websites. Er zeker van zijn dat je er op tijd bij bent? Registreer nu en blijf op de hoogte!

Websites: www.shimano-perchleague.com
www.shimano-carpleague.com

Kijk ook op:
https://www.roofvisnet.nl/prachtige-werpmolen-wordt-verloot-nieuwe-leden-snoekstudiegroep/
https://www.roofvisnet.nl/kunstaas-dobbers-en-kunstaasredders-zelf-maken-snb-op-hengelsport-en-botenbeurs-2018/
https://www.roofvisnet.nl/pike-experience-2018/

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22053

Foto's

91912

likes

295