Product Informatie

Shimano lanceert de Vanquish FB

De gloednieuwe Shimano Vanquish molen is het paradepaard van de Shimano Light Weight serie en staat voor ultralicht in gewicht, uiterst soepele rotatie en ultieme gevoeligheid.

De lichte rotatie (low spool inertia) wordt bewerkstelligd dankzij het unieke Magnumlite Rotor ontwerp. De hoge gevoeligheid is mogelijk door de combinatie van de 'Silent Drive' technologie en Micromodule Gear II. Dankzij dit lage gewicht en de hoge gevoeligheid is de Vanquish in de kleinere formaten de ultieme werpmolen voor het (ultra) light vissen op soorten als bijvoorbeeld baars, forel en snoekbaars.Silent Drive omvat het complete herontwerp van elf interne onderdelen, wat heeft gezorgd voor een vermindering van de microscopische speling op de slinger en laat daarbij ieder resterend geluid of onnatuurlijk gevoel vanuit de worm shaft verdwijnen. De combinatie van het herontwerp van deze onderdelen en een sterk staaltje ingenieurswerk biedt een super soepele inhaalslag, zelfs onder druk.

X PROTECT is een drievoudig rubber seal systeem dat is ontwikkeld om water onder lage druk uit de kern van de molen te houden. Het gedeelte tussen de tweede en derde seal houdt water tegen onder hoge druk. Naast de rubberen seals is er een doolhof structuur toegevoegd die het water nog langer buiten de deur houdt. Dit alles samen heeft geen enkel effect op de soepelheid van de rotor of de inhaalkracht.
X PROTECT sluit de roller clutch en ook de lijnroller volledig af van water en vuil. Deze geavanceerde, beschermende technologie zorgt voor een langere levensduur van je werpmolen en geeft bescherming van een hoog niveau in de meest barre omstandigheden. Goede en langdurige presentaties zijn gegarandeerd voor deze werpmolens, zonder de soepelheid aan te tasten.

• Ultralicht: slechts 147 gram!! Voor het C2000 model.
• Hagane Gear en magnesium Hagane body.
• X-Ship gecombineerd met de ultiem soepel lopende MicroModule Gear II.
• Silent drive – voor stealth en uitermate stil gebruikers genot.
• Long stroke AR-C spoel voor ultieme werpeigenschappen.
• Magnumlite Rotor voor een soepelere en meer uitgebalanceerde rotatie.
• Titanium beugel uit één stuk.
• G Free body voor een verbeterde uitgebalanceerde set-up.
• Lichtgewicht magnesium body uitgerust met X Protect voor het beschermen tegen water en vuil.
• 11 Shielded AR-B lagers plus rollager.

Verkrijgbaar in diverse formaten en inhaalsnelheden. Van een C2000S (1000 formaat body met ondiepe spoel voor het vissen met dunne lijnen) tot aan een 5000XG voor het vissen op o.a. zoutwaterrovers.

Adviesprijzen vanaf € 429,95.

Unboxing Shimano Vanquish FB
Bekijk ook:
https://www.roofvisnet.nl/prachtige-werpmolen-wordt-verloot-nieuwe-leden-snoekstudiegroep/
https://www.roofvisnet.nl/video-streetvissen-rotterdam/
https://www.roofvisnet.nl/shimano-introduceert-carp-en-perch-league-via-nieuwe-tribal-en-predator-apps/

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22054

Foto's

91912

likes

295