Product Informatie

Uitgelicht: nieuwe producten voor het vissen op roofvis

Nieuwe producten voor het vissen op roofvis van merken als Savage Gear, Suzuki, Sänger en Zebco.

Gemakkelijk te manoeuvreren


Savage Gear levert met de Highrider Kayak een super stabiele kajak die perfect te gebruiken is voor het vissen.Je zit hoog en comfortabel, op de met lucht gevulde zitting met hengelsteunen. De 20 kg zware en 3,30 meter lange kajak heeft een draagvermogen van 200 kg. Wordt geleverd inclusief driedelige peddel en een reparatieset.Adviesprijs € 799.
Website: www.svendsen-sport.com.

Betere prestaties, lager verbruik


De nieuwe viertakt buitenboordmotoren DF175A en DF150A van Suzuki uit het zwaardere segment leveren betere prestaties en zorgen voor een snellere acceleratie dan hun voorgangers.Tegelijk zijn ze zuiniger door toepassing van geavanceerde techniek als een hoge compressieverhouding, het Lean Burn Control System en een semi-directe luchtinlaat. Het Suzuki Troll Mode System maakt langzaam en stabiel varen mogelijk.Website: www.nimag.nl.

Solide werpmolen


Het vrijloopmechanisme van de Iron Claw Prey Provider kan zo licht afgesteld worden dat een roofvis nauwelijks weerstand voelt bij het oppakken van een dode aasvis.

De spoel van het recent geïntroduceerde model 4000 heeft een capaciteit van 160 meter 35/00. De overbrenging van de 428 gram zware werpmolen ligt op 1:4,6, ze vormt een mooie eenheid met de Prey Provider roofvishengels.Adviesprijs € 97,95.
Website: www.saenger-tts.de.

Nagenoeg onzichtbaar


Het Mr. Pike Camo Coated Leader Material uit het assortiment van Zebco is tot 30% dunner in vergelijking tot ander stalen onderlijnmateriaal.

Hierdoor en omdat het uitgevoerd is in camouflagekleuren, valt dit materiaal nauwelijks op langs de bodem van het viswater. Mr. Pike Camo wordt geleverd op spoelen van 10 meter met een trekkracht van 7, 9 en 14 kg.Adviesprijzen van € 9 tot € 11 inclusief sleeves.
Website: www.zebco-europe.com.

Bekijk ook deze webpagina's:
https://www.roofvisnet.nl/nieuwe-roofvisproducten/
https://www.roofvisnet.nl/nieuwe-roofvis-producten-februari-2019/

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22053

Foto's

91912

likes

295