• Veel nieuw Westin materiaal bij Fauna Hengelsport

  Bij Fauna Hengelsport zijn ze voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten en trends op roofvisgebied. Dat is ook niet vreemd, want de megastore in Raamsdonksveer is niet voor niets de grootste roofvisspecialist van Nederland en België.

  De afgelopen week is er veel nieuw materiaal van het razend populaire merk Westin aan het assortiment van Fauna Hengelsport toegevoegd, daarom hebben ze even de moeite genomen om alles voor je op een rijtje te zetten.

  Westin Stanley The Stickleback

  De Westin Stanley The Stickleback is een prachtige imitatie van een stekelbaars en weet haast iedere rover te verleiden.

  De Westin Stanley The Stickleback is een prachtige imitatie van een stekelbaars en weet haast iedere rover te verleiden. Lees meer..

   

  Westin BloodTeez

  De Westin Blood Teez leent zich perfect voor het vissen met een dropshotmontage of de wacky rig, maar kan ook met een (ultra) lichte loodkop gevist worden.

  De Westin Blood Teez leent zich perfect voor het vissen met een dropshotmontage of de wacky rig, maar kan ook met een (ultra) lichte loodkop gevist worden. Lees meer..

   

  Westin FatBite

  De Westin FatBite is een kleine bolle plug en is ideaal voor het vissen op ondiep water.

  De Westin FatBite is een kleine bolle plug en is ideaal voor het vissen op ondiep water. Lees meer..

   

  Westin Shad Teez – 7,5 & 10 cm

  De Westin Shad Teez 7,5/10 cm is het slankere broertje van de Shad Teez en tevens de nieuwe favoriet van roofvisgoeroe Luc Coppens.

  De Westin Shad Teez 7,5/10 cm is het slankere broertje van de Shad Teez en tevens de nieuwe favoriet van roofvisgoeroe Luc Coppens. Bekijk hier..

   

  Westin Mega Teez – 5 cm

  De Mega Teez kennen we natuurlijk al langer en nu is er ook een kleinere variant van 5 cm uitgekomen, ideaal voor het ultralight vissen.

  De Mega Teez kennen we natuurlijk al langer en nu is er ook een kleinere variant van 5 cm uitgekomen, ideaal voor het ultralight vissen. Lees meer..

   

  Westin W3 Streetstick

  De Westin W3 Streetstick is speciaal ontworpen voor de urban-visserij in zowel zoet- als zoutwater en leent zich perfect voor het vissen met licht kunstaas.

  De Westin W3 Streetstick is speciaal ontworpen voor de urban-visserij in zowel zoet- als zoutwater en leent zich perfect voor het vissen met licht kunstaas. Lees meer..

   

  Westin W3 Streetsling

  De Westin W3 Street Sling is speciaal voor de mobiele visser ontworpen en is door middel van een simpele draaibeweging toegankelijk.

  De Westin W3 Street Sling is speciaal voor de mobiele visser ontworpen en is door middel van een simpele draaibeweging toegankelijk. Bekijk hier..

   

  Fauna

  Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram!

  Fauna Hengelsport
  Oeverkruid 20
  4941 VV Raamsdonksveer
  tel: +31 (0)162 – 51 33 08
  info@hengelsportfauna.nl