• Vissen in Zweden met De Vissende Hollander

  Zweden is een schitterend land met een ongerepte natuur waardoor je als mens maar nietig bent, zo overweldigend is de omgeving.

  Zweden is een schitterend land met een ongerepte natuur waardoor je als mens maar nietig bent, zo overweldigend is de omgeving. In Zweden bij Ljuskön worden er door De Vissende Hollander tien verschillende accommodaties aangeboden direct gelegen aan het water, allemaal met een eigen karakter.

  Ljuskön ligt op een schiereiland op slechts 25 kilometer van Norkoping in de St. Anna archipel, op zo’n 75 kilometer ten noorden van het bekende Vastervik. Rondom Ljusköns zijn maar liefst zes verschillende vliegvelden. Hier is de natuur nog nooit bewandeld en maak je er onderdeel van uit van het geheel.

  Vanuit je vrij gelegen vakantiewoning kijk je uit over het schitterende meer ‘Slatbaken’ en via de Trannefjord vaar je binnen tien minuten al naar de scherentuinen.

  Vanuit je vrij gelegen vakantiewoning kijk je bijvoorbeeld uit over het schitterende meer ‘Slatbaken’ en via de Trannefjord vaar je binnen tien minuten al naar de scherentuinen.

  Een sportvissersziel weet niet waar te beginnen zoveel mogelijkheden zijn hier om te vissen en zoveel interessante plekken.

  Ljuskön Vanaf eind april tot en met eind oktober wordt er hier gevist op snoek, snoekbaars, baars en zeeforel.

  De beste snoekperiode is van april tot en met oktober met een piek in het voor- en het najaar.

  De beste snoekperiode is van april tot en met oktober met een piek in het voor- en het najaar.

  Voor snoekbaars en baars is mei tot en met september perfect met een piek in mei en juni. De zeeforel laat zich het best vangen in mei en oktober.

  Doordat Ljuskön in een baai ligt is het ook mogelijk om vanaf de kant te vissen of vanaf verschillende steigers.

  Doordat Ljuskön in een baai ligt is het ook mogelijk om vanaf de kant te vissen of vanaf verschillende steigers.

  Wel moet je alle vissen netjes terug het water in zetten, catch and release. Het is geen probleem wanneer je een enkele vis voor het avondeten meeneemt. Doordat Ljuskön verbonden is met de zee heb je geen speciale visvergunningen nodig om hier te mogen vissen. Laat je overweldigen door de schitterende vissen, de natuur en de beleving van Zweden!

  Ljuskön Lilla Flygelhuset

  Deze accommodatie is geschikt voor totaal twee tot maximaal vier personen.

  Deze accommodatie is geschikt voor in totaal twee tot maximaal vier personen.

  Alle woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken (borden, bestek, mokken, pannen, glazen). De keuken is verder voor zien van een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, fornuis, oven en koelkast. De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras.

  Lilla Flygelhuset heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue die je mag gebruiken!

  Lilla Flygelhuset heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

  30 vierkante meter, douche/toilet combinatie, woonkamer met keuken, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank in woonkamer, maximaal vier personen, keuken, woonkamer met TV, ruim terras met meubilair en vrij uitzicht over het meer en maar 50 meter van het water. Douche en toilet in aangrenzende ruimte aan woning.

  Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen. Lilla Flygelhuset heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue die je mag gebruiken! De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).


  Ljuskön Klippan

  Klippan is een schitterende vakantiewoning bovenop een heuvel, met een waanzinnig uitzicht over Archipelago.

  Klippan is een schitterende vakantiewoning bovenop een heuvel, met een waanzinnig uitzicht over archipelago.

  Deze accommodatie is geschikt voor totaal zes personen. 80 m² + 10 m² in gastenverblijf, inpandige douche / toilet, woonkamer met TV en open haard, twee slaapkamers met elk een tweepersoons bed, aparte en ruime keuken en terras met tuinmeubilair op 250 meter van het meer. In aangrenzend gastenverblijf is nog een stapelbed beschikbaar.

  De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

  De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

  De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras. Het bedlinnen en keukentextiel kunt u apart huren of eventueel zelf meenemen. Klippan heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

   

  Ljuskön Bergåsen

  Schitterende accommodatie bovenop een grote heuvel waardoor je ruim zicht hebt over Slätbakens.

  Schitterende accommodatie bovenop een grote heuvel waardoor je ruim zicht hebt over Slätbakens.

  Deze accommodatie staat ongeveer 250 meter van het water af. 45 m², een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapbank in woonkamer, maximaal vier personen, douche en toilet in aangebouwde ruimte aan woning, woonkamer met TV, aparte keuken en ruim terras met meubilair inclusief ver uitzicht over het meer.

  Bergåsen heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue die je mag gebruiken!

  Bergåsen heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

  Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen. De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

   

  Ljuskön Svartbacken

  Altijd al een privé strand willen hebben? Dan is dit de perfecte vakantie woning voor jou.

  Altijd al een privé strand willen hebben? Dan is dit de perfecte vakantiewoning voor jou.

  50 m², maximaal vijf personen, inpandige eigen douche / toilet, woonkamer met TV, aparte keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapbank in de woonkamer, ruim terras met meubilair en schitterend uitzicht over het meer en op 20 meter van het water.

  De woning ligt iets achteraf waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en de ruimte.

  De woning ligt iets achteraf waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en de ruimte.

  De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras. Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen. Svartbacken heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

   

  Ljuskön Svinkullen

  Deze accommodatie is geschikt voor totaal vijf personen, vier vissers vakantieverblijf.

  Deze accommodatie is geschikt voor in totaal vijf personen, vier vissers vakantieverblijf.

  Alle woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken (borden, bestek, mokken, pannen, glazen). De keuken is verder voor zien van een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, fornuis, oven en koelkast.

  Svinkullen heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue die je mag gebruiken!

  Svinkullen heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

  70 m², inpandig douche / toilet, woonkamer met TV, twee slaapkamers met elk een dubbelbed, een slaapkamer met een eenpersoonsbed, aparte keuken en ruim overdekt terras met gasbarbecue, 30 meter van het meer. De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

   

  Ljuskön Birgittastugan

  Deze accommodatie is geschikt voor in totaal vijf personen.

  Deze accommodatie is geschikt voor in totaal vijf personen.

  60 m² + 10 m² in gastenverblijf, inpandige eigen douche / toilet, woonkamer met TV, open haard en een apart geplaatst tweepersoons bed, aparte keuken en ruim terras welke 250 meter van het meer is met tuinmeubilair, additionele slaapruimte in naastgelegen gastenverblijf. De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras.

  Birgittastugan heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue die je mag gebruiken!

  Birgittastugan heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

  De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

   

  Ljuskön Sjöörn

  Deze accommodatie is geschikt voor in totaal zes personen.

  Deze accommodatie is geschikt voor in totaal zes personen.

  60 m² + 8 m² in gastenverblijf, inpandige douche / toilet, woonkamer met TV en open haard, een slaapkamer met een tweepersoons bed, een slaapkamer met een stapelbed, aparte keuken en overdekt terras met tuinmeubilair en gasbarbecue; deze bevindt zich op 250 meter van het meer. In het aangrenzende gastenverblijf zijn nog twee eenpersoonsbedden beschikbaar.

  Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen.

  Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen.

  De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras. Sjöörn heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken! De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

   

  Ljuskön Tallåsen

  Op 250 meter van het meer waar je Dalby Bay en Slätbakens kunt overzien.

  Op 250 meter van het meer waar je Dalby Bay en Slätbakens kunt overzien.

  Alle woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken (borden, bestek, mokken, pannen, glazen). De keuken is verder voor zien van een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, fornuis, oven en koelkast. 65 m², maximaal vijf personen, inpandige eigen douche / toilet, woonkamer met TV, aparte keuken, twee slaapkamers met een tweepersoonsbedden, een slaapkamer met een eenpersoonsbed en ruim terras met gasbarbecue en meubilair op 250 meter van het meer waar je Dalby Bay en Slätbakens kunt overzien.

  Tallåsen heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue die je mag gebruiken!

  Tallåsen heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

  De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

   

  Ljuskön Sjökullen

  Deze accommodatie is geschikt voor totaal in zes personen.

  Deze accommodatie is geschikt voor totaal in zes personen.

  60 m² + 8 m² in gastenverblijf, inpandige douche / toilet, woonkamer met TV, een slaapkamer met een dubbelbed, een slaapkamer met een stapelbed, aparte keuken en terras met meubilair op 250 meter van het meer. In aangrenzende gastenverblijf is nog een stapelbed beschikbaar.

  Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen.

  Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen.

  De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras. Sjökullen heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken!

   

  Ljuskön Lindsvepestugan

  Deze accommodatie is geschikt voor totaal vier personen.

  Deze accommodatie is geschikt voor totaal vier personen.

  35 m², douche, toilet, woonkamer met kitchenette, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank in woonkamer, woonkamer met TV, ruim terras met meubilair en schitterend uitzicht over het meer; op 75 meter van het water met eigen steiger. Douche / toilet en ook toilet in aangrenzende ruimte aan woning.

  De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

  De accommodatie is inclusief water, elektra, verwarming, belasting en eindschoonmaak (woning bezemschoon en keuken schoon).

  Lindsvepestugan heeft een mooi terras wat voorzien is van tuinmeubilair en er staat zelfs een barbecue dat je mag gebruiken! De bedden hebben allemaal een kussen, dekbed en matras. Het bedlinnen en keukentextiel kun je apart huren of eventueel zelf meenemen.

  Al deze accommodaties zijn te huur via De Vissende Hollander.
  De Vissende Hollander
  Westeinde 33
  9079 LH Sint Jacobiparochie
  Tel. +31 (0)518 – 419 995
  Email: info@devissendehollander.nl
  Website: www.devissendehollander.nl